Binnenkort

28 feb 2018 - 17:45
De Veldmaat 5, Enschede
7 mrt 2018 - 17:45
De Veldmaat 5, Enschede
14 mrt 2018 - 20:00
De Hems 10, Enschede
21 mrt 2018 - 18:00
De Veldmaat 5, Enschede

Over SPE

De basis van het studentenpastoraat ligt in 3 elementen:

Ontmoeting; Maak kennis met studenten van diverse opleidingen, met verschillende interesses en achtergronden.
Inspiratie; Tijdens de ontmoetingen kun je door elkaar en vanuit verschillende bronnen geïnspireerd raken om meer te ontdekken dan de verplichte tentamenstof. Het gaat om de wereld, de omgeving waarin wij leven en wat je daarin bezielt.
Zingeving; Geboren vanuit de Protestantse Kerk in Nederland en de Rooms-katholieke Kerk willen wij een plaats bieden om in vrijheid en openheid, met respect voor alle overtuigingen, samen te ontdekken wat ons drijft, op zoek naar antwoorden op levensvragen.

Dit alles staat onder de bezielende leiding van Ds. Janneke Bekhof-Smit, de studentenpastor op de UT. Kom vooral eens langs voor een kennismaking of een personlijk gesprek - de deur staat altijd open! Janneke is aanwezig op maandag en woensdag, in de Vrijhof op kamer 303 - 053 4892378.

Verder ben je ook altijd van harte welkom bij onze activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten kijk dan verder op deze website, op facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Verder willen we nogmaals benadrukken dat je ook altijd kunt binnen wandelen in de Vrijhof, vloer 3, kamer 303. We zien je graag bij het SPE studentenpastoraat!

© Studentenpastoraat Enschede, alle rechten voorbehouden - Website: Dcreative