Over SPE

De basis van het studentenpastoraat ligt in 3 elementen:

Ontmoeting; Maak kennis met studenten van diverse opleidingen, met verschillende interesses en achtergronden.
Inspiratie; Tijdens de ontmoetingen kun je door elkaar en vanuit verschillende bronnen geïnspireerd raken om meer te ontdekken dan de verplichte tentamenstof. Het gaat om de wereld, de omgeving waarin wij leven en wat je daarin bezielt.
Zingeving; Geboren vanuit de Protestantse Kerk in Nederland en de Rooms-katholieke Kerk willen wij een plaats zijn waar je in vrijheid en openheid, met respect voor elkaar, samen kunt ontdekken wat je raakt, waar je kracht ligt en hoe je je leven vorm wilt geven.

Dit alles staat onder de bezielende leiding van ds.Janneke Bekhof-Smit, de studentenpastor op de UT. Kom vooral eens langs voor een kennismaking of een personlijk gesprek - de deur staat altijd open! Janneke is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag in de Vrijhof op kamer 303 - 053 4892378. Wil je er zeker van zijn dat ze aanwezig is, stuur dan eerst even een email naar j.w.bekhof(at)utwente.nl

Verder ben je ook altijd van harte welkom bij onze activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten kijk dan verder op deze website, op facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Verder willen we nogmaals benadrukken dat je ook altijd kunt binnen wandelen in de Vrijhof, vloer 3, kamer 303. We zien je graag bij het SPE studentenpastoraat!

© Studentenpastoraat Enschede, alle rechten voorbehouden - Website: Dcreative